eerlijk en heerlijk eten uit de mediterraanse keuken


Wij hebben heel veel Trattoria nieuws voor u!

Vol trots presenteren wij u ons nieuwe concept.

2021 sluiten we af op de oude manier en vanaf 2022 gaan we aan de slag met onze nieuwe plannen.

Wat gaat er allemaal veranderen na maandag 20 december?


💚Wij hebben een heerlijke borrelbox en snackbox in ons assortiment opgenomen.

Deze is al te bestellen voor Oud & Nieuw en daarna gewoon lekker ieder weekend.

Geweldig lekkere hapjes, vers gemaakt door ons team, om samen heerlijk te genieten.


💚💚Vanaf 2022 kunt u onze afhaalproducten koud afhalen om ze vervolgens thuis snel en eenvoudig te verwarmen op de trattoria manier.

Op deze manier kunt u ook, als u wat verder weg woont van ons, of later op de dag wilt eten,  genieten van onze verse producten.

Wij beloven u dat u met onze eenvoudige instructies net zo zult genieten als dat u onze gerechten voorheen warm afhaalde.

U krijgt van ons gezellige kaarsjes erbij en een muziek suggestie uit de trattoria playlist…….dit alles voor een ware trattoria beleving bij u thuis.

Als u van dit heerlijke gerecht een foto maakt en deze deelt via social media, maakt u ook nog iedere maand kans op een kadobon t.w.v. 15 euro, hoe lekker is dat!!

Iedere week hebben we ook een mooie aanbieding voor u.

Onze nieuwe afhaal openingstijden en dagen vanaf 2022 zijn; donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 19.00 uur

Helaas kunt u vanaf 2022 onze producten niet meer warm afhalen.


💚💚💚Vanaf 2022 gaan wij een oude traditie van ons weer oppakken:

Tutti a tavola.

U kunt 2x per maand aansluiten aan onze lange eettafels, om te genieten van gerechten die Gigi vers voor u klaarmaakt.

Veel van deze gerechten staan niet op onze standaardkaart.

Deze avonden zijn een ware traktatie voor u zelf en ook voor Gigi. Zij kan haar creativiteit in deze avonden kwijt en u waant zich nog meer in la bella Italia (Sardegna).

Alle informatie hierover vindt u op onze website.

Ons restaurant is niet meer standaard geopend vanaf 2022.

Heeft u zelf een groep van 10 personen of meer, dan kunt u wel een avond naar keuze reserveren.


💚💚💚💚Pizza workshops!!

Geweldig nieuws is dit. Gigi leert u persoonlijk alle kneepjes van het professionele pizzaiolo vak (wie weet vinden we ooit hieruit een nieuw pizzabakker(in) 😊).

In deze workshop leert u alles over pizzadeeg zetten, rijs tijden, meel en leert u ook vooral dat het mogelijk  is om zelf thuis trattoria waardige pizza’s te maken; ook in uw eigen oven.

Ook leert u in deze workshops de pizza creatief beleggen, toppings zoals u ze niet snel ergens tegenkomt.

Meer informatie hierover vindt u op onze website.

Vanaf 2022 zullen wij ieder laatste weekend van de maand omtoveren tot pizza weekend, zodat eenieder toch nog kan blijven genieten van onze heerlijke pizza's. Helaas niet meer wekelijks. maar om het grote personeelstekort in de horeca m.n de pizzaiolo’s en in de keuken op te vangen, hebben wij hierin geen andere keus.


💚💚💚💚💚Vanaf 2022 zijn ze er weer……de valentijnsboxen, paasboxen, moederdagboxen, vaderdagboxen en de gewoon lekker ieder weekend borrel en snackboxen. Heerlijk toch?


💚💚💚💚💚💚Vanaf 2022 wordt ons afhaalmenu uitgebreid met……...

Verse soep van week.

De lekkerste soepen maken is iets wat Gigi van haar opa geërfd heeft.

Smaakvol en vol liefde; dat mag echt iedereen proeven!

EN

Gestoomde broodjes met stufato livarano en gestoomde broodjes met ossobuco stoof.

Gestoomde broodjes noemen ze in de Indische keuken Bapao en in de Italiaanse keuken Panino al vapore. Combineer het deeg van de Indische bapao met de vulling uit de Italiaanse keuken en je krijgt de ultieme bapao 😊


Trattoria da Gigi 2.0 is geboren.

Door het enorme personeelstekort in de europese horeca werd ik gedwongen om creatief om te gaan met mijn ideeën.

Enerzijds vind ik het heel jammer dat trattoria da Gigi 1.0 eindigt in 2021 en moet ik afscheid nemen van een paar geweldige toppers die ik eigenlijk helemaal niet wil missen.

Toekomstige werkgevers mogen zich prijzen met hen. Ik wens hen een geweldige studietijd en een prachtige toekomst toe. Zonder deze toppers was trattoria da Gigi 1.0 nooit gekomen waar ze nu staat.

Anderzijds moet ik naar de toekomst kijken en ervoor zorgen dat ik dit werk over een aantal jaren ook nog kan doen, zonder dat ik mijn gezondheid uit het oog verlies.

Wij houden u de komende tijd graag op de hoogte van al onze nieuwe plannen en hopen dat u ons ook in 2022 weet te bezoeken.