eerlijk en heerlijk eten uit de mediterraanse keuken

Pizza workshops

Onze trattoria staat bekend om zijn heerlijke pizza's en varianten hiervan. In deze workshop leren wij u alle geheimen over welk meel de lekkerste en luchtigste pizza's geeft, w waardes, hydratatie, rijs tijden, temperaturen en bereidingstechnieken.

Wij leren u graag hoe u onze trattoria pizza's thuis makkelijk zelf kunt bereiden, van deeg tot topping. Ook in uw eigen oven!

Ook leren wij u de pizza's creatief te beleggen, zoals u ze niet snel tegenkomt in een pizzeria.

De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

Gigi heeft meer dan 13 jaar ervaring in het geven van Italiaanse (pizza) workshops en heeft ruim 8 jaar gewerkt als horeca docente. U bent dan ook verzekerd van praktisch lesmateriaal en duidelijke uitleg.

Voor bedrijven die hun personeel willen opleiden, bieden wij trajecten op maat aan. Informeer er gerust naar. Wij nemen u echt veel werk uit handen omdat wij weten hoe moeilijk het is om gekwalificeerde pizzaiolo(a)'s te vinden.

Prijs is 89 euro inclusief drankjes, receptuur, 1 kilo meel en 1 kilo semola

U gaat naar huis met veel kennis en een aantal heerlijke pizza's en knoflookbrood.


Reserveren voor kan via het reserveringsformulier onderaan de pagina. U ontvangt van ons dan z.s.m. een bevestiging.

Datums voor 2022 (bij voldoende aanmeldingen)

Dinsdag 8 februari van 18.00 tot 23.00

Zaterdag 12 maart van 09.00 tot 14.00

Maandag 25 april van 18.00 tot 23.00

Zaterdag 14 mei van 09.00 tot 14.00

Woensdag 22 juni van 13.00 tot 18.00

Zaterdag 6 juli van 09.00 tot 14.00