eerlijk en heerlijk eten uit de mediterraanse keuken

Lunchkaart.

Panino,  een vers gebakken broodje uit de pizzaoven  of xxl broodje uit de pizzaoven (+2.00)

  •  01 Roma, 5.25    

Tomatensalsa uit eigen keuken, buffelmozzarella, jong belegen kaas, paprika, zoete tomaatjes,              verse basilicum en balsamico-dressing.

  •  02 Bella Sardegna, 5.65   

Tomatensalsa uit eigen keuken, rauwe Sardijnse ham, zongedroogde tomaatjes, pecorino kaas,             verse basilicum en olijfolie van zeer zachte kwaliteit

  • 03 Pancetta, 5.65     

Olijfolie van zeer zachte kwaliteit, sla, pancetta, burrata en vijgenchutney

  •  04 Mortadella, 5.65     

Olijfolie van zeer zachte kwaliteit, mortadella, buffelmozzarella, zoete tomaatjes en                  huisgemaakte basilicum dressing

  •  05 Salami, 5.25     

Kruidenkaas, salami Napoli, paprika, komkommer, ui en zoete tomaatjes

  • 06 Tonno, 5.65

Olijfolie van zeer zachte kwaliteit, tonijn, ui, paprika, olijven, zongedroogde tomaatjes en kappertjes

  • 07 Caprese, 5.25

Tomatentapenade, buffelmozzarella, zoete tomaatjes, komkommer, verse basilicum en balsamico dressing

  • 08 Toscaanse kipsalade,  6.50

Heerlijke kipsalade uit eigen keuken met sla, zongedroogde tomaatjes, meloen, paprika, verse basilicum, lente uitjes en een dressing op basis van tomatentapenade

  • 09 Taco, 6.75

Warm broodje gevuld met kip-taco gehakt, rode ui, paprika, mozzarella, geserveerd met knoflooksaus

  • 10 Knoflookbrood caprese,  6.95

Knoflookbrood van pizzadeeg met mozzarella en tomaten, geserveerd met een zongedroogde

 tomaatjes-knoflookdip  


Warme gerechten

  • 21 Frittata di pasta9.25

Een typisch Napolitaans omelet gerecht, bereidt met ei, spaghetti, tomatensaus en mozzarella. Geserveerd met kleine broodjes uit de pizzaoven

  • 22 Polpettone, 10.25

Geweldig lekker gehaktbrood van het livarvarken en Sardijnse guanciale (speck), aardappel, tomaatjes, mozzarella, ui en een beetje pit. Geserveerd in een verse tomatensaus met knoflookbrood

  • 31 Minestrone, 4.75

Verse vegetarische minestronesoep, zoals Nonna carmela ze ook maakte......met ceci's (kikkererwten) en lekker veel groente. Geserveerd met kleine broodjes uit de pizzaoven


Insalata, geserveerd met kleine broodjes uit de pizzaoven

  • 61 Mama mafia salade, 6.50

Gigi’s favoriete salade; kikkererwten, puntpaprika’s, knoflook, verse basilicum, rode peper en huisgemaakte zoetzure dressing

  • 62 Insalata mista, 4.50

Gemengde frisse salade met zoete tomaatjes, komkommer, paprika, ui, zongedroogde tomaatjes, wortelrasp en mozzarella. 

  • 63 Insalata mista gemengd met pasta, 5.25
  • 64 Insalata con tonno, 6.25
  •  Gemengde frisse salade met tonijn, mozzarella, paprika, rode ui, zoete tomaatjes en zongedroogde tomaatjes  
  • 65 Insalata con tonno gemengd met pasta, 7.00


Dolci

  • 901 Huisgemaakte tiramisu, 4.75

Onze tiramisu wordt gemaakt volgens familierecept. Wij gebruiken gepasteuriseerde eieren in dit gerecht

  •  902 Bomba chocolata, 6.95

Chocoladebol gevuld met ijs en een zuurtje, geserveerd met warme chocoladesaus

  •  903 Limoncello tartelette, 6.95

Taartje gevuld met limoncello creme en afgemaakt met ene limoen meringue, geserveerd met een glaasje limoncello

  • 904 Amaretto Brownie, 6.95

Chocolade en amaretto roomijs met stukjes brownie en walnoten, geserveerd met een espresso of amaretto shotje

  •  905 Gelatino, 4,50

Kinderijs, 2 vanillebolletjes, gekleurd strooisel en spekjes