eerlijk en heerlijk eten uit de mediterraanse keuken

Lunchkaart.

Panino,  een vers gebakken broodje uit de pizzaoven  of xxl broodje uit de pizzaoven (+2.00)

  •  01 Roma, 5.25    

Tomatensalsa uit eigen keuken, buffelmozzarella, jong belegen kaas, paprika, zoete tomaatjes,              verse basilicum en balsamico-dressing.

  •  02 Bella Sardegna, 5.65   

Tomatensalsa uit eigen keuken, rauwe Sardijnse ham, zongedroogde tomaatjes, pecorino kaas,             verse basilicum en olijfolie van zeer zachte kwaliteit

  • 03 Pancetta, 5.65     

Olijfolie van zeer zachte kwaliteit, sla, pancetta, buffelmozzarella en vijgenchutney

  •  04 Mortadella, 5.65     

Olijfolie van zeer zachte kwaliteit, mortadella, buffelmozzarella, zoete tomaatjes en                  huisgemaakte basilicum dressing

  •  05 Salami, 5.25     

Kruidenkaas, salami Napoli, paprika, komkommer, ui en zoete tomaatjes

  • 06 Tonno, 5.65

Olijfolie van zeer zachte kwaliteit, tonijn, ui, paprika, olijven, zongedroogde tomaatjes en kappertjes

  • 07 Caprese, 5.25

Tomatentapenade, buffelmozzarella, zoete tomaatjes, komkommer, verse basilicum en balsamico dressing

  • 09 Taco, 6.75

Warm broodje gevuld met kip-taco gehakt, rode ui, paprika, mozzarella, geserveerd met knoflooksaus

  • 10 Knoflookbrood caprese,  6.95

Knoflookbrood van pizzadeeg met mozzarella en tomaten

  • 11 Knoflookbrood uit de pizzaoven, 2.65

Brood van pizzadeeg, gebakken in de pizzaoven met knoflook en zeezout

  • 12 Panino Carpaccio, 6.95

Olijfolie van zeer zachte kwaliteit, huisgemaakte carpaccio, sla, ui, zoete tomaatjes, geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en huisgemaakte basilicumdressing

  • 13 Panino Vitello, 6.95

Huisgemaakte tonijnmayonaise, kalfsvlees, kappertjes, zongedroogde tomaatjes en sla


Warme gerechten

  • 21 Frittata di pasta9.25

Een typisch Napolitaans omelet gerecht, bereidt met ei, spaghetti, tomatensaus en mozzarella. Geserveerd met kleine broodjes uit de pizzaoven

  • 22 Polpettone, 10.25

Geweldig lekker gehaktbrood van het livarvarken en Sardijnse guanciale (speck), aardappel, tomaatjes, mozzarella, ui en een beetje pit. Geserveerd in een verse tomatensaus met knoflookbrood

  • 31 Minestrone, 4.75

Verse vegetarische minestronesoep, zoals Nonna carmela ze ook maakte......met ceci's (kikkererwten) en lekker veel groente. Geserveerd met kleine broodjes uit de pizzaoven


Insalata, geserveerd in een eetbare kom, gemaakt in onze pizzaoven

  • 61 Mama mafia salade, 8.50

Gigi’s favoriete salade; kikkererwten, puntpaprika’s, knoflook, verse basilicum, rode peper en huisgemaakte zoetzure dressing

  • 62 Insalata mista, 6.95

Gemengde frisse salade met zoete tomaatjes, komkommer, paprika, ui, zongedroogde tomaatjes, wortelrasp en mozzarella. 

  • 63 Insalata mista gemengd met pasta, 7.70
  • 64 Insalata con tonno, 8.25
  • Gemengde frisse salade met tonijn, mozzarella, paprika, rode ui, zoete tomaatjes en zongedroogde tomaatjes  
  • 65 Insalata con tonno gemengd met pasta, 9.00


Dolci

  • 901 Huisgemaakte tiramisu, 4.95

Onze tiramisu wordt gemaakt volgens familierecept. Wij gebruiken gepasteuriseerde eieren in dit gerecht

  •  902 Paradiso Chocolata, 6.95

Hemels bordje chocoladebeleving met 2 huisgemaakte panna cotta's, lava cakeje, mini muffin en pure chocolade

  •  903 Limoncello tartelette, 6.95

Taartje gevuld met limoncello creme en afgemaakt met ene limoen meringue, geserveerd met een glaasje limoncello

  • 904 Amaretto Brownie, 6.95

Chocolade en amaretto roomijs met stukjes brownie en walnoten, geserveerd met een espresso of amaretto shotje

  •  905 Gelatino, 4,50

Kinderijs, 2 vanillebolletjes, gekleurd strooisel en spekjes

  • 906 Kaasplankje, 8.95

Pecorino Sardo, parmigiano,  provolone, crema bel paese, vijgenjam, druifjes, walnootje en pane carasau