eerlijk en heerlijk eten uit de mediterraanse keuken

De kogel is door la chiesa,  De overname is geregeld.

Per 1 maart zal mijn trattoria voortvaren onder een nieuwe eigenaar.

Ik, Gigi, ben een prachtige nieuwe uitdaging aangegaan bij Stichting Philadelphia, waar ik als coördinerend begeleider mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt begeleid in de horeca.

Een baan die mij zoveel vreugde brengt en dat in combinatie met de geboorte van onze kleindochter afgelopen jaar, kijk ik met dankbaarheid terug op de afgelopen jaren, maar vooral ook naar de toekomst, waarin ik wellicht iets meer tijd krijg om te genieten van alles waar ik de laatste jaren niet zoveel tijd voor kon vrijmaken.

Mijn trattoria was een droom die uitgekomen is en waar ik met trots op kan terug kijken.

Nu ga ik verder met mijn volgende dromen en draag ik het stokje vol vertrouwen over aan mijn opvolgers.

Het concept en de recepten heb ik mee overgedragen. Tot 26 februari zal ik zelf nog werkzaam zijn en vanaf 1 maart hoop ik u te zien aan het tafeltje naast mij.